DEM Bitlis Belediye
Losev

Vali Ustaoğlu köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Videoyu Aç Vali Ustaoğlu köy muhtarlarıyla bir araya geldi
A
a

Vali Ustaoğlu, merkez muhtarlarının ardından 15 günde bir köy muhtarlarıyla bir araya gelmeye başladı.

Her hafta halkın sorunların dinlemek üzere mahallelere gidip Halk toplantıları gerçekleştiren, her 15 günde bir mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştiren Vali İsmail Ustaoğlu, merkez muhtarlarının ardından köy muhtarlarıyla bir araya gelmeye başladı. Bazı kamu kurum temsilcilerinin de katıldığı toplantıya Kokarsa, Çayırbaşı, Keklikdüzü, Yolcular, Kavakdibi, Doğruyol, Dereağzı, Yayalar, Yolağzı, Yuvacık ve Geçitbaşı köy muhtarları katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, köylere daha iyi hizmet götürülebilmesi için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirterek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Ustaoğlu, “Devletimizin imkanlarının en ücradaki vatandaşa ulaştırılmasında en önemli aracı muhtarlarımız olmuştur. Muhtarlarımız adeta devletimizin işiten kulağı, gören gözü ve konuşan dili olmuştur. Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Her 15 günde bir muhtarlarımızla Valilikte toplantı gerçekleştiriyoruz. Acil görüşmek isteyen muhtarlarımıza da her pazartesi günü sabahtan öğleye kadar olan kısımda vakit ayırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımıza her daim kapılarımız açık” dedi.

Daha sonra söz alan muhtarlar, köylerin ihtiyacı olan içme suyu, altyapı ve köy yollarının asfaltlanması gibi konulardaki taleplerini ilettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.