Losev

Vali Ustaoğlu, Tatvan’da yapılan çalışmaları inceledi

Videoyu Aç Vali Ustaoğlu, Tatvan’da yapılan çalışmaları inceledi
A
a

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Tatvan ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi ile Aqua Park inşaatlarını inceledi ve Tatvan Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Tatvan yapılan yeni Gençlik Merkezi inşaatını denetleyen Vali Ustaoğlu, Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış’tan bilgi aldı. Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve kurum amirleri ile birlikte Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, gençlerin çok amaçlı olarak kullanabileceği, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin yapılabileceği güzel bir binanın kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Tatvan ilçesindeki Saray Mahallesi’nde inşaatı devam eden Gençlik Merkezi’nin inşaatını yerinde incelediklerini söyleyen Vali Ustaoğlu, şunları ekledi;

“Buradaki Gençlik Merkezi inşaatımızın yüzde 95’i tamamlanmış durumda. Fiziki gerçekleşmesiyle önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamlayıp hizmete açacağımız çok güzel bir bina olmuş. Gençlerimizin özellikle çok amaçlı olarak kullanabileceği her türlü sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin yapılabileceği çok anlamlı güzel bir tesis olarak hizmete girecek İnşallah. Bu anlamda Tatvan’ın ciddi sıkıntısı vardı. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırım programına alarak böyle güzel bir tesisi ilçemize kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”

Gençlik Merkezi inşaatını inceledikten sonra Van Gölü’nün Tatvan sahilinde yapılan Akua Park’ın inşaatını inceleyen Vali Ustaoğlu, Tatvan Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerle biraraya gelen Vali Ustaoğlu, “Geçen yıl Milli Eğitim Bakanımıza Tatvan’a bir fen lisesi yaptırmak konusunu aktarmıştık ve kendisinin teveccühüyle Tatvan’a bin fen lisesi kazandırdık. Siz değerli öğrencilerde İnşallah burada dört yıl eğitim görerek güzel üniversitelere yerleşeceksiniz. Öncelikle hedefinizi belirlemeniz gerekiyor ve inanarak bu yol’a devam ettiğiniz sürece bütün hayalleriniz gerçekleşecektir. En önemli şey iyi ve disiplinli bir şekilde çalışmaktır. İnanıyorum ki sizlerde bu disiplin ve başarı var, İnşallah en güzel üniversitelere yerleşerek hayallerinizde ki hedeflerinize ulaşacaksınız” dedi.

Vali Ustaoğlu son olarak Tatvan Jandarma Özel Harekat Komutanlığı'nı ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.