Losev

Vali Öztürk'ten Gölbaşı Belediyesine Ziyaret

Videoyu Aç Vali Öztürk'ten Gölbaşı Belediyesine Ziyaret
A
a

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, yaptığı ilçe ve belde ziyaretleri kapsamında Gölbaşı Belde Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Hikmet Kardaş’ı makamında ziyaret eden Öztürk, “Gölbaşı’na gelmekten, başkanımızı burada ziyaret etmekten son derece memnun olduk. Başkanımız gayretli ve heyecanlı bir şekilde kendini belediye hizmetlerine adamış biri. Beldenin en önemli sorunu şuan için içme suyu sorunu olup, bu konuda gerekli çalışmalar devam etmektedir. Problemin ana sebebinin su kaynaklarının olmayışından ileri geliyor. Biz valilik olarak ilçe kaymakamlığımızla birlikte bu sorunu çözebilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz dedi”.

Gölbaşı Belediye Başkanı Hikmet Kardaş ise, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sayın valimiz göreve geldiği günden beri gerek vatandaşın gerekse bizim sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Bu karda kışta bizi ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduk. Kendilerine verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Öztürk, Belde Jandarma karakolunu ziyaret ederek askerlerle bir süre sohbet ettikten sonra beldeden ayrıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.