Losev

Vali Çınar, Birim Amirleriyle bir araya geldi

Videoyu Aç Vali Çınar, Birim Amirleriyle bir araya geldi
A
a

İçişleri Bakanlığı'nca Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, belediyedeki birim amirleriyle haftalık değerlendirme toplantısı yaptı.

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güzel'in de katıldığı toplantıda birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çınar, yaptığı incelemeler sonrası her birim amiriyle tek tek istişarede bulundu.

Yapılan çalışmalar ve bu yıl programa alınması planlanan projelerin değerlendirildiği toplantıda, birim amirleri haftalık çalışma raporlarını Çınar'a sundu.

Çınar, burada yaptığı konuşmada, ağır geçen kış mevsimini geri bıraktıklarını belirterek, şunları ifade etti: 

Projelerimizi hayata geçireceğimiz yoğun iş temposu içinde olacağız. Projelerimizle ilgili gerekli etüt çalışmalarımızı yaptık. Bu yaz kentimiz adeta şantiye alanına dönecektir. Değerli Bitlis halkına hak ettiği hizmeti sunmak için tüm imkanlarımızla seferber olacağız. Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla görevimize devam ettirmeliyiz.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.