Losev

Vali Çağatay Tatvan’da muhtarlarla bir araya geldi

Videoyu Aç Vali Çağatay Tatvan’da muhtarlarla bir araya geldi
A
a

Vali Oktay Çağatay, Tatvan’da Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi. Tatvan Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; Vali Oktay Çağatay, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İdare ve Denetim Müdürü Kasım Akbay, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer ilçe kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Oktay Çağatay şunları söyledi;

“Türkiye’nin muhtelif yerlerinde görev yapan birisi olarak söyleyebilirim ki Tatvan’ın sorunları diğer görev yaptığım yerlerle hemen hemen aynı. Tatvan da diğer il ve ilçelerimizin yaşamış olduğu problemlerin aynısını konuşmaya başladı ama bir şey hariç. O da ilimizin yaşamış olduğu terörle problemiydi. Artık ilimizde güvenlik sorunu yok. İnsanlar istediği saatte, istedikleri yere gidip gezip dönebiliyorlar. Sadece dağlara sıkışmış üç beş terörist kaldı. Onları da Allah’ın izniyle bitireceğiz. Ben buradan ‘Kıran – 8 Sehi Ormanları Operasyonu’nda görev alan en alt kademedeki askerimizden en üst kademedeki komutanımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah’ın izniyle operasyonla birlikte Bitlis terörü bitiriyor.

Son demlerini yaşıyorlar. Allah’ın izniyle Türkiye terörü bitiriyor. Organize Sanayi Bölgemizdeki 55 parselden sadece 2 tane kaldı. Burası bittiğinde binlerce insanımızı işe alacağız ve bu sayede bölgemizin en büyük sorunu olan işsizlik sorununa da bir çözüm bulmuş olacağız. Çünkü bölgede huzur var. Yatırımcı da bölgeye gelirken huzura bakıyor. İşte bu yüzden huzur çok önemli. Bu huzurla beraber önümüzdeki yıllarda binlerce vatandaşımızın işe girdiğini göreceksiniz.

Bitlis’te yaşayan insanların standartlarını, Türkiye standartlarının üstüne çıkarmak için çalışıyoruz. Tatvan, gerek eğitim gerekse sağlık konusunda aldığı yatırımlarla Türkiye standartlarının çok üstünde. Bitlis Valisi olarak ben, annemin hem bel fıtığı ameliyatını hem de diz protez ameliyatını Bitlis’te Tatvan Devlet Hastanesinde yaptırdım. Yani şunu belirtmek istiyorum; Tatvan’daki hayat standardı Türkiye ortalamasının altında değil. İhtiyaçlar bitmeyecek ama biz de elimizden geldiğince vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Ben buradan tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum.”

Vali Oktay Çağatay, konuşmasının akabinde mahalle ve köy muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek çözüm bulmaya çalıştı. Vali Oktay Çağatay, toplantı sonunda muhtarlara Teşekkür belgesi verdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.