Losev

Vali Çağatay Güroymak'ta muhtarlarla bir araya geldi

Videoyu Aç Vali Çağatay Güroymak'ta muhtarlarla bir araya geldi
A
a

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Güroymak ilçesindeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Güroymak'ta Bitlis Valisi Oktay Çağatay Başkanlığında, Güroymak İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantı, Kurum amirleri, Köy ve Mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay Başkanlığında düzenlenen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü. Muhtarların köy ve mahalleleriyle ilgili sorun ve sıkıntıları da dile getirdiği toplantıda, iletilen sorun ve sıkıntılar not alınarak, neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Güroymak İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantı sonrası, Bitlis Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Muhtarlara "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu seminer verildi.

Muhtarlar toplantısına, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İlçe Kaymakamı M. Furkan Sancaktutar, Bitlis Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmetullah Altun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı R. Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, Kurum amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.