DEM Bitlis Belediye
Losev

Vali Çağatay Güroymak'ta gezi ve incelemelerde bulundu

Videoyu Aç Vali Çağatay Güroymak'ta gezi ve incelemelerde bulundu
A
a

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Güroymak ilçesini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundu.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu tarafından karşılanan Vali Çağatay, kurum amirleriyle bir araya geldi. Alibeyoğlu gerek kaymakamlık olarak gerekse belediye başkan vekili olarak yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi. 
Vali Çağatay ziyaretler kapsamında, Güroymak Aile Destek Merkezi, Güroymak Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı, doğuştan engelli ayakkabı boyacısı Gürgün Şipalli için yapılan iş yeri açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Nur Tekstil firma çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra öğlen yemeğine katıldı. İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Vali Çağatay, Güroymak Kaymakamlığı konuşma güçlüğü yaşayan öğrencilerin eğitimi projesi kapsamında İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hazırlamış oldukları çalışmaları videolu slayt halinde gösterimi yapıldı. Vali Çağatay burada bir konuşma yaparak, gerçekten kekeme zorluğu çeken kişilerin ne kadar zorluk çektiğini gerçekten görüyoruz kolay bir şey değil ama tedavi edilebiliyormuş. Değişimi gördüm gerçekten çok şaşırdım öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyor eğitmen arkadaşlara da teşekkür ederim. Kaymakam bey bu konuda çok gayret gösterdiği ve emeği ortada kendisi çok başarılı bir arkadaşımızdır. Bu alanda da emeği olmuş gerçekten tebrik ediyorum. Gençlerimiz bu konuda çok azim göstermiş ayrıca hayatlarının da değiştiğine eminiz. Videoyu izlediğimde gerçekten bir emek var gayret var insan çok etkileniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. 

Güroymak Devlet Hastanesine geçen Vali Çağatay, hastane yetkililerinden bilgi alarak hasta ziyaretlerinde geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Güroymak ilçesinde yeni hizmete giren Güroymak 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Daha sonra Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Vali Çağatay’ın ilçe ziyareti kapsamında, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Bitlis İl Sağlık Müdürü Koray Okur, Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy eşlik etti. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.