Losev

Vali Çağatay'dan Eren Holding'e teşekkür mesajı

Videoyu Aç Vali Çağatay'dan Eren Holding'e teşekkür mesajı
A
a

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere 3 bin koli gıda yardımı yapan iş insanı Ahmet Eren'e, yayınladığı mesajla teşekkür etti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren'e teşekkür için yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Bitlis ilimize eğitim başta olmak üzere her alanda ve her zaman büyük desteklerde bulunan ve bu konuda Bitlis'imizin gururu olan Eren Holding, koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde Bitlisli vatandaşlarımızı unutmadı. Eren Holding, Bitlis'te yaşayan ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşımıza dağıtılmak üzere, temel ihtiyaç maddesi desteğinde bulundu.

Eren Holding tarafından yapılan yardımlar, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza valiliğimiz tarafından dağıtılmaya başlanacaktır. Geçirdiğimiz bu zor günlerde Bitlis'imizi unutmayarak yardımlarını esirgemeyen başta Ahmet Eren olmak üzere, Eren Holding ailesine Bitlisli hemşerilerimiz adına Bitlis Valisi olarak teşekkürlerimi sunarım.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.