Losev

Vali Çağatay'dan asker ve öğrencilere ziyaret

Videoyu Aç Vali Çağatay'dan asker ve öğrencilere ziyaret
A
a

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bölükyazı Jandarma Karakolu ve Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı J.Albay Erhan Demir ile birlikte Merkez Bölükyazı Köyünde bulunan Bölükyazı Jandarma Karakolunu ve Edip Safter Gaydalı Yatılı Bölge ortaokulunu (YBO) ziyaret etti.
 
İlk olarak Bölükyazı Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Çağatay,  karakol personeli tarafından karşılandı. Karakol binasında gezerek inceleme yapan Vali Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı J.Albay Erhan Demir ‘den Bölükyazı karakolunda görevli iken karakolun sorumluluk bölgesinde bulunan gözetleme sahaları ve üs bölgeleri hakkında bilgi aldı. Çağatay Erbaş ve Erlerle tek tek görüşerek sıkıntılarını dinledi.
 
Daha sonra Edip Safter Gaydalı Yatılı Bölge Ortaokuluna geçen Vali Oktay Çağatay, Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Öztürk ve Öğretmenler tarafından karşılandı. Öğretmenler ile kısa bir toplantı yaparak okulun eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Derste olan öğrencileri ziyaret eden Vali Çağatay, sınıfları gezerek tek tek öğrencilerle yakından ilgilendi. Eğitim-öğretim yılının başarı ile geçmesi dileklerinde bulunarak Bölükyazı Köyünden ayrıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.