Losev

Uygulamalar Artık Zulüme Dönüşmüştür

Videoyu Aç Uygulamalar Artık Zulüme Dönüşmüştür
A
a

Türk Sağlık-Sen Bitlis Şube Başkanı Yüksel Koçak Aile Hekimlerine yapılan bu zoraki diretmenin zulüme dönüştüğünü ifade ederek basın açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanlığı’nın ısrarla ve inatla ben yaptım oldu anlayışı ile hareket ederek konunun muhatapları ile hiçbir görüş alışverişinde bulunmayı bile düşünmeden işleme koyduğu Aile Sağlığı Merkezlerinde Cumartesi nöbetlerine karşı 12 Aralık 2014’de iş bıraktık, 13 Aralık 2014 tarihinde de Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının katılımı ile Ankara’da eylem düzenlenmişti.

Sizlerin de şahit olduğu gibi bu eyleme Genel Merkez düzeyinde her türlü desteği veren sendika, sadece Türk Sağlık-Sen oldu. 3 Ocak 2015’den itibaren, aile sağlığı merkezlerinde uygulamaya konulan Cumartesi nöbetleri konusunda bu güne kadar Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi olarak kararlı bir tutum sergiledik.
 
Her hafta Cumartesi nöbetlerine katılmama konusunda da Aile Hekimliği Çalışanı arkadaşlarımızın yanında olduk ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Cumartesi günleri için almış olduğumuz nöbete katılmama kararlarını da devam ettireceğiz dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.