Losev

Ünv'yi Kazanan Öğrenciler Kaymakam Özbek'i Ziyaret Etti

Videoyu Aç Ünv'yi Kazanan Öğrenciler Kaymakam Özbek'i Ziyaret Etti
A
a

Adilcevaz'da Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor bölümünü kazanan 19 öğrenci ile öğretmenleri Nurettin Mumcu, Kaymakam Özer Özbek'i ziyaret etti.

Öğrencilerin üniversiteyi kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özbek, tüm öğrencilerin ülkenin çok farklı ve zengin kültürü olan üniversitelere gideceğini belirterek, akıllı ve sabırlı davranıp alışma dönemini kazançla kapatmaları tavsiyesinde bulundu.

Üniversitelerin ahlaksızlık yeri değil daha fazla ahlak ve kültürün geliştiği eğitim yuvaları olduğuna dikkati çeken Özbek, "Bu eğitim süresince bol bol kitap okuyun, dil eğitimi alın ve kendinizi geliştirin. Sizler önümüzdeki yılların eğitimcileri, bürokratları ve beklide siyasetçileri olacaksınız. Şimdiden kendinize yol haritanızı çizin ve gelecek planlarınızı ona göre yapın. Mutlaka plan ve proje dahilinde, ahlaki ve dini değerlerinizden ödün vermeden üniversite hayatını bitirip yeni bir hayata adımınızı atın. Üniversite ve daha sonraki hayatlarınızda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette konuşan beden eğitimi öğretmeni Nurettin Mumcu ise eğitime katkılarından dolayı Özbek'e teşekkür etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.