DEM Bitlis Belediye
Losev

Üniversite için son kayıt günü

Videoyu Aç Üniversite için son kayıt günü
A
a

Üniversite öğrencileri için bugün son kayıt günü. Başvuramayanlar kayıt haklarını kaybedecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen üniversite öğrencileri için bugün son kayıt günü. Kayıt için başvurmayan adaylar haklarını kaybedecek.

Ortaöğretim kurumlarından mezun olamayıp, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların da  geçici kayıtlarını yaptırması gerekiyor. Bu adayların mezun belgelerini, 31 Aralık’a kadar yükseköğretim kurumuna göstermeleri halinde asıl kayıtları yapılacak. Geçici kayıt alanlarında bu tarihe kadar belgelenmemesi halinde kayıtları silinecek.

Kayıt yaptıracak adayların, ortaöğretim diplomanın aslı, onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, 12 vesikalık fotoğraf, katkı payı/öğretim ücretinin ödenmesi ile ilgili belge ve üniversitenin istediği diğer belgelerin aslı (veya üniversite onaylı suretleri) yanlarında bulundurmaları gerekecek.

Ayrıca ek puandan yararlanarak yerleştirilen ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmeyen adaylardan, hangi okul ve alandan mezun olduklarını gösteren resmi belge istenecek.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.