Losev

Üniversite Adaylarına Ödüllü Deneme Sınavı

Videoyu Aç Üniversite Adaylarına Ödüllü Deneme Sınavı
A
a

Tatvan Belediyesi üniversite sınavlarına girecek öğrencilere yönelik, ödüllü deneme sınavı yapacak.

Tatvan Belediyesi üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik, ödüllü deneme sınavı yapacak.

Tatvan Belediyesince yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için 6 Tyt 6 Ayt olmak üzere toplam 12 adet ücretsiz deneme sınavı düzenleyerek,  deneme sınavı için son başvuru tarihi 20 Mayıs 2022. Başvuruların ise Form adresine girip formu doldurarak kolaylıkla yapılabilineceği belirtildi.

Açıklamanın devamında şunlar yer aldı;

“18-19 Haziran'da YKS’ye girecek üniversite adaylarına, sınav öncesi eksikliklerini tespit etme ve tamamlama fırsatı sunarak öğrencilere her fırsatta destek veren Tatvan Belediyesi, deneme sınavlarıyla öğrencileri sınav tecrübesiyle de buluşturacak.

Tatvan Belediyesi tarafından yapılacak YKS denemesinin TYT (Temel Yeterlilik Testi) oturumu saat 10.00’da, AYT (Alan Yeterlilik Testi) oturumu ise 14.00’te Tatvan Belediyesi Fuat Sezgin Bilgi Evi’nde başlayacak. Düzenlenecek olan sınav 12’nci sınıf ve Lise Mezunu öğrencilere yönelik olacak. Sınav tarihleri için başvuru yapan öğrencilere bilgilendirme mesajları atılacak.”

Sınav yaklaşırken öğrencilerin kalan zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini amaçladıklarını söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise, "Öğrencilerimizin özellikle YKS sınavına hazır olarak girmeleri, heyecanlarını yenmeleri ve soru tiplerini sınav ortamında görmeleri çok önemli. Düzenlediğimiz deneme sınavlarıyla öğrencilerin gelecek yaşamlarına katkıda bulunup, öğrencilerimizin daha iyi üniversitelerde, istedikleri bölümlerde okumalarını arzuluyoruz. Üniversite Yolunda Yanınızdayız’ sloganıyla yapılacak olan sınavda ilk 3’e giren öğrencilere Belediyemiz tarafından çeşitli hediyeler verilecek" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.