Programın sunucu ve yorumcuları Ertem Şener, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz, canlı yayında Bitlis Spor 1916 atkısı takarak kulübe destek verdi.

Bitlis Adliyesi’nde Acı Kayıp: Kadir Bayraktar Hayatını Kaybetti
Bitlis Adliyesi’nde Acı Kayıp: Kadir Bayraktar Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Haber Kapak Şablon (7)-81

Yayın sırasında Bitlis temsilcisine başarı dileklerini ileten yorumcuların bu jesti, kısa sürede sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Özellikle Bitlisli vatandaşlar ve taraftarlar, kulüplerinin ulusal bir yayında gündeme gelmesini memnuniyetle karşıladı.

Haber Kapak Şablon (6)-86
Bitlis Spor 1916 yönetimi de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, programa ve yorumculara teşekkür ederek, “Kulübümüze gösterilen ilgi bizleri memnun etmiştir. Bitlis Spor 1916’nın her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmasından gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Cengiz Tontaş