Losev

Uçuş Noktası Dergisi'nde Ahlat Tanıtımı Yapıldı

A
a

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından çıkarılan “Uçuş Noktası” isimli derginin aralık sayısında Ahlat’ın tanıtımı yapıldı.

“Uçuş Noktası” adıyla yayınlanan dergi, havaalanlarında ve hava ulaşım yolunu tercih eden yolcuların vakitlerini geçirirken, kültür ve magazin yoğunluklu haberlere ulaşabilmeleri için güzel bir hizmetle yayın hayatına devam ediyor. Uçuş Noktası dergisi birçok yerli ve yabancı turiste ulaşırken aralık ayındaki sayısında Ahlat’a yer vermesi de oldukça memnuniyetle karşıladı.

Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Ahlat İlçe Kaymakamı Osman Dölek, Uçuş Noktası Dergisi’nin bu ayki sayısında Ahlat’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmasının sevindirici olduğunu söyledi. Kaymakam Dölek, genelde havaalanlarında dağıtılan derginin birçok yerli ve yabancı turiste ulaştığını belirterek, “Uçuş Noktası Dergisi her ay yayınlanıyor. Genellikle havaalanlarında dağıtılarak birçok yerli ve yabancı turiste ulaşıyor. Bu ayki sayısında Ahlat’a geniş bir şekilde yer veren dergi bizleri de oldukça memnun etmiştir. İngilizce ve Türkçe açıklamalı olan dergi binlerce turiste ulaşabiliyor. Ahlat son yıllarda zaten tanıtım açısından önemli bir ivme kazandı. Derginin bu ayki sayısında Ahlat ile ilgili bölümün yazısını hazırlayarak, kendilerine ulaştırdık. Dergide de ilçemize geniş bir yer ayrılmış. Bu konuda Ulaştırma Bakanlığımıza, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka ve katkısı bulanan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.