Losev

Üç Kardeşin Ölümüne, 3 Tutuklama 5 Gözaltı

A
a

Güroymak (Norşin) aile cinayeti olayıyla ilgili 3 kişi tutuklandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.

Güroymak (Norşin) ilçesi, Taşüstü (Korhak), Çıtak (Kanireş) mezrasında 2 aile arasında bulunan husumet nedeniyle yaşanan silahlı saldırıda 3 kardeşin hayatını kaybettiği ve 1 kız çocuğunun da yaralandığı olayla ilgili 3 kişi tutuklandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.
 
Güvenlik güçleri saldırıdan sonra Bitlis ve Osmaniye'de ki çeşitli adreslerde saklanan zanlılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda Osmaniye'de 3 ve Bitlis'te ise 5 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de gözaltına alınan Z.K. ve Bitlis'te gözaltına alınan İ.M. ve N.M. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, gözaltına alınanlardan iki kişi sorgularının ardından serbest bırakıldı, üçünün ise sorgusu devam ediyor. Olaya karıştıkları belirlenen diğer zanlılar ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.
 
"GÜVENLİK GÜÇLERİ 3 KÖYDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR"
 
Bir yandan olaydan sonra kayıplara karışan zanlıların yakalanması için çalışmalar aralıksız devam ederken, güvenlik güçleri olumsuz bir durum yaşanmaması için Kanhiraj Mezrası, Taşüstü Köyü ve Gedikpınar Köylerinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Jandarma ve korucuların geceli ve gündüzlü olarak 3 köyde nöbet tutmaya devam ediyor.
 
"3 KADIN DUL KALIRKEN, 26 ÇOCUK İSE YETİM KALDI"
 
Yaşanan üzücü olayın yankıları halen devam ederken, yapılan katliam sonucu olayda hayatlarını kaybeden Nayif, Veysi ve Muhsin Körman kardeşlerden geriye 3 dul eş ve 26 yetim çocuk kaldığı öğrenildi. Körman ailesinden geriye kalan eş ve çocuklar için Bitlis Valiliği tarafından psikolojik destek almaları için harekete geçerken, Güroymak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı da aile için gerekli yardımları sağlamak için çalışma başlattı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.