DEM Bitlis Belediye
Losev

Twitter virüsü mesajı hesapları tehdit ediyor

Videoyu Aç Twitter virüsü mesajı hesapları tehdit ediyor
A
a

Twitter kullanıcılarına Twitter’dan gelmiş süsü verilen ve DM yoluyla gelen, virüs içeren mesajların hesapların şifrelerini ele geçirmek için kullanıldığı belirtiliyor.

Sosyal medya platformu Twitter’da hızla yayılan sahte güvenlik mesajı, Twitter kullanıcılarının hesap güvenliklerini tehdit ediyor.

Twitter kullanıcılarına ‘Direct Message’ (DM) yoluyla ‘Security Turkey’ adıyla gönderilen mesajda, “Sayın kullanıcı, bu mesajı hesabınız güvenlik riski taşıdığı için alıyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kullanıcı adınız ile birlikte güvenlik panelimize kayıt yaptırarak hesabınızı güvenli hale getirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde hesabınız kapatılacaktır.” deniliyor.



Söz konusu mesajın Twitter kullanıcılarının hesaplarını ele geçirmek amaçlı olduğunu belirten uzmanlar, “Twitter şirketi, sosyal medya kullanıcısına DM değil, mail göndermektedir. Twitter kullanıcıları hesaplarının güvenliği için bu sahte güvenlik DM’sine kesinlikle tıklamasınlar. Buna benzer başka DM’lere karşı da dikkatli olunmalı,” yorumunda bulunuyor.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.