Losev

Türkiye Gençlik Teşkilatı Bitlis İl Başkanlığına Gökhan Durer Seçildi

Videoyu Aç Türkiye Gençlik Teşkilatı Bitlis İl Başkanlığına Gökhan Durer Seçildi
A
a

Türkiye Gençlik Teşkilatı Bitlis İl Başkanlığına Gökhan Durer seçildi. Gökhan Durer il başkanlığına seçilmeyi müteakip şunları ifade etti; bizler ilimizin ve ülkemizin gençleri olarak son yıllarda özelikle ilimizde artan başta uyuşturucu olmak üzere gençlerimizin zamanlarını kötü mekânlarda ve çeşitli güç odaklarının emelleri doğrultusunda şekillendirmelerine razı değiliz.

Biz kendimizi kurtardık, gerisini boşver gibi bir bencilliği reddediyoruz. Özelde Bitlis, genel de Türkiye gençliği ve orta doğu da yaşayan halkların gençliği için karınca misalide olsa kendi çapımızda mücadele ediyoruz, edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Hakan Polat’la ve onun izinde bu halis niyetimizle Allah’ın izni ile muvaffak olacağız.

Türkiye Gençlik Teşkilatı; büyüyen ve yenilenen Türkiye'de, inançlarının ve kültürünün ışığında, evrensel ve insani ilkeler çerçevesinde, iyi niyetle doğru ve yararlı işler yapan, dürüst ve erdemli davranışlar sergileyen herkesin destekçisidir. Türkiye gençlik teşkilatı, şer odaklara hizmet eden, kötü niyetlerle yanlış ve yararsız işler yapan, düşmanca ve saldırgan tutum ve davranış sergileyerek Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine engel olan herkesin karşısındadır.

Türkiye gençlik teşkilatı; barışın tarafındadır. İhtiyaç sahiplerinin yanındadır. Sessiz çoğunluğun sesidir. Türkiye gençlik teşkilatı; Kardeşlik bilinci içerisinde, tarihini, kültürünü ve inançlarını yaşamak ve yaşatmak isteyen, birlik içinde birlikte dirilmek isteyen gönül dostu yiğitlerin teşkilatıdır. Şeklinde konuştu.

Gökhan Durer Kimdir?
1989 Bitlis Doğumlu olan Gökhan Durer; ilk ve orta öğrenimini Bitlis’te tamamladıktan sonra Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi Spor Bölümünü kazanıp eğitim hayatını burada sürdürür. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yükekokulunu kazanıp tahsil hayatını sürdürürken çeşitli nedenlerden dolayı bu okulu terk etmek zorunda kalır.

Daha sonra tekrar sınava girip Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisini kazanan Durer, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında bu okuldan mezun olur. 2005 yılında başlamış olduğu spor hayatının ilk yılında Fransa’nın Couterest kentinde yapılan Avrupa Şampiyonasında, Avrupa şampiyonu olan Atletizm Türkiye Milli takımında yer alır. Daha sonra 2008 yılında Portekiz’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler kupasında Avrupa Şampiyonu olan Erzurum Türk Telekom’un kadrosunda yer alır. İki defada Balkan Şampiyonasın da ülkemizi temsil eder. Bu yarışmaların birinde yedek kadroda yer alırken, diğerinde ise ferdi olarak Balkan 3. Olup takım halinde de Balkan Şampiyonu olurlar. 2007 yılında Moskova’dan başlayan Türkiye-Rusya dostluk Süper Maratonunda Milli ekipte yer alır. Rus olimpiyat komitesi tarafından, süper maraton ekibinde yer aldığı için kendisine minnettarlık diploması verilir. Yine başta Türkiye Şampiyonluğu olmak üzere çeşitli Ulusal ve Uluslar arası başarıların ve ödüllerin sahibidir. Kısa adı BİKAV olan “Bitlis Kalkınma Vakfı’nın” gençlik ve spor komisyonunda görev alır. Beşminare Düşünce Akademisi’nin kurucuları arasında yer alıp bir süre basın müşavirliğini yapmıştır. Çeşitli süreçlerde toplumsal konularda açıklamaları, fikir ve düşünce yazıları, yine özelikle alanı olan spor yazıları yayımlandı. Halen faal bir Milli Sporcudur.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.