DEM Bitlis Belediye
Losev

Tower War Kule Savaşları yerli yapım strateji oyunu

Videoyu Aç Tower War Kule Savaşları yerli yapım strateji oyunu
A
a

Gelişmiş silahlarla kuleni seç ve diğer kuleleri imha et. Bu savaşı kazanmalısınız. Düşmanlarınızı yok edin ve oyunun galibi siz olun.

Savaş oyunlarının mobil cihazlarda kurgulanma temalarına göre farklılıklar göstermektedir. Savaş oyunlarının temalarını silahlar ve savaşın yapıldığı coğrafi mekanlara göre sınıflandırmak mümkündür.

Savaş oyunlarında ayrıca savaş temasının kimi zaman aşama şeklinde zorluk derecesi artıkça level sıralaması ileriye giderek oyunu tamamlamak maksatlı savaş oyunları varken, sadece bireysel kahramanlık üzerine kurulmuş savaş oyunlarında aşama ilerledikçe silah gücü artan ve bireysel güç üzerine kurulu savaş oyunlarından söz edebiliriz.

Savaş oyunlarında kimi zaman çok üstün silahlar işlenmektedir. İşte burada yerli yapım olan Tower War oyunu bahsettiğimiz konulardan birtanesidir. Kula savaşlarına değinmek istersek iki kulenin kıyasıyla mücadelesidir. Bu mücadelede kulenizi 6 kat yükseltebilirsiniz sadece bir kule ayakta durabilir. Her iki tarafta istediği silah modunu kullanarak mücadelede birbirlerine ateş ederek kulesini imha etmektedir.

Tower War kule savaşları oyununda 14 adet çeşitli güçlerle işlenen silahlarla kendi kulenizi inşaa ederek geliştirin ve günün kahramanı olun. Oyun tamamen ücretsiz olup 250 seviyesi ile bir sonraki aşamaya geçmeye çalışın Kule Savaşları 4 özel güç sayesinde zafer sizinle olsun.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.