Batman’ın Yenişehir Mahallesi Ciğerlo TOKİ bölgesinde yapımı süren konut inşaatında beton blokların çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybederken, bir işçi ağır yaralandı. Olay, saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralanmıştı: 6 Kişi Tutuklandı
Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralanmıştı: 6 Kişi Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Henüz belirlenemeyen bir nedenle beton blokların aniden çökmesi sonucu inşaat sahasında bulunan iki işçi enkaz altında kaldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Affba377 7543 4B13 917A 350B93Ade879

Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu enkaz altından çıkarılan işçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer işçi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı; tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından bölge güvenlik önlemleriyle kapatılırken, yetkililer çökme nedeninin belirlenmesi için kapsamlı bir inceleme ve soruşturma başlattı.

7863D33A 1A92 436C 9549 6F0C2F0Cfcc8

Kaynak: İHA