DEM Bitlis Belediye
Losev

TOBB Bitlis’teki öğrencilere tablet hediye etti

Videoyu Aç TOBB Bitlis’teki öğrencilere tablet hediye etti
A
a

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bitlis’teki öğrenciler için 55 adet tablet gönderildi.

TOBB tarafından gönderilen tabletler Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasi Başkanı Davut Tezcan tarafından Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’a teslim edildi.

BTSO’da yapılan teslimde konuşan BTSO Başkanı Davut Tezcan Bitlis eğitimine büyük katkılar sunan İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’a teşekkür etti. Tabletlerin kazandırılmasında büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Tezcan şunları söyledi:

“Bitlis’te yaşanan pandemi sonrasında çocuklarımız uzaktan eğitim almak zorunda kaldı. Birçok öğrencinin tabletinin olmadığını öğrendikten sonra TOBB ile irtibata geçerek talepte bulunduk. Bu süreçte yoğun çaba sarf eden İl Müdürümüz Mehmet Emin Korkmaz beye çok teşekkür ediyoruz. Gönderilen 55 adet tableti bugün kendilerine teslim ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ise, TOBB’un eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “TOBB Bitlis’te sadece eğitime tablet göndererek destek olmadı. Ayrıca Ahmet Eren Bulvarı üzerinde 24 derslikli bir lise yapımıyla da desteklerini sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde temeline başlanacak olan liseyi kısa sürede tamamlayarak eğitime açmayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlerin yanında olan Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut Tezcan’a da çok teşekkür ediyoruz. Hem tabletler hem de lisenin kazandırılmasında büyük emekleri oldu” dedi

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.