Losev

Tır Şöforü Sevgiliden Bayıltan Dayak!

A
a

Konya'da bir eğlence merkezinde çalışan 30 yaşındaki Songül Akar, 8 aydır birlikte olduğu sevgilisi TIR şoförü 27 yaşındaki Kamil T. tarafından kıskançlık nedeniyle sokak ortasında tekme tokat dövüldü.

Kanlar içinde ve yarın baygın halde bulunan Akar, ambulasla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
 
Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Deresuyu Sokakta meydana geldi. TIR şoförlüğü yaptığı belirtilen Kamil T., eğlence merkezinde çalışan sevgilisi Songül Akar'ın işyerine gitti. Sevgilisinin bir müşterinin masasına oturduğunu gören Kamil T., yanındaki masaya oturdu. Bir süre masada kalan Kamil T. daha sonra sevgilisi Akar'ı yanına çağırarak evine götürmek üzere eğlence merkezinden çıkarttı. 
 
ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ, BIRAKIP KAÇTI
 
Sevgilisi Songül Akar'ın müşterinin masasına oturmasına sinirlenen Kamil T. bindikleri taksi içinde tartışmaya başladı. Evinin bulunduğu bölgede taksiden inen Kamil T., aralarındaki tartışmanın büyümesi üzerine Akar'ı sokak ortasında tekme tokat dövdü. Genç kadını baygın halde olay yerinde bırakan Kamil T. evinin önündeki TIR'ına binerek uzaklaştı.
 
KANLAR İÇİNDE BULUNDU
 
Yüzü ve elbiseleri kan içinde kalan Akar yoldan geçen vatandaşlar tarafından yarı baygın halde bulundu. Olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sevgilisi Kamil T.'nin gazinoya geldiğini anlatan Akar, "Beni bir müşterinin masasında gördü. Müşteri bana 'aşkım' demiş. Onu kıskanmış. Sonra bana 'Evime gidelim' dedi ve eğlence merkezinden çıkıp taksiye bindik. Taksinin içinde tartışmaya başladık. Sonra beni burada indirdi ve döverek yüzüme tekme attı" dedi.
 
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Akar, ambulasla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, sevgilisini döverek hastanelik eden Kamil T.'yi bulmak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.