DEM Bitlis Belediye
Losev

THY sabah 8'e kadar tüm seferlerini durdurdu

Videoyu Aç THY sabah 8'e kadar tüm seferlerini durdurdu
A
a

THY, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından tüm uçuşları yarın sabah saat 08.00'a kadar durdurdu. Saldırının ardından Sabiha Gökçen de didik didik arandı.

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından tüm uçuşları yarın sabah saat 08.00'a kadar durdurdu.

YARIN SABAH 08:00'A KADAR UÇUŞLAR DURDURULDU

THY, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından yazılı açıklama yaparak, Atatürk Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları yarın sabah saat 08.00'a kadar durdurduğunu bildirdi.

SABİHA GÖKÇEN'DE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan saldırının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yoğun güvenlik önlemi alındı. Atatürk Havalimanı'ndan uçakların yönlendirilmesi ile birlikte Sabiha Gökçen'de yoğunluk yaşanırken, girişte oluşturulan kontrol noktasında araçlar didik didik arandı.

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırı ile birlikte harekete geçen emniyet güçleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yoğun güvenlik önlemi aldı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın girişinde uygulama noktası oluşturan ekipler, gelen araçları kontrol ederek aramadan geçirdi. Araçların bagajları ve şüphelilerin üzeri ise didik didik arandı. Atatürk Havalimanı'ndan uçakların Sabiha Gökçek Havalimanı'na yönlendirilmesi üzerine ise havalimanının girişinde araç yoğunluğuna neden oldu. Polisin güvenlik önlemleri sürüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.