Losev

TFF Tatvan Futbol Eğitim Merkezi Açıldı

A
a

Türkiye Futbol Federasyonunun organize ettiği "Herkes İçin Futbol" projesi Tatvan'da açıldı.

Türkiye Futbol Federasyonunun organize ettiği "Herkes İçin Futbol" projesi Tatvan'da açıldı. Genç ve Yetenekli 06-12 yaş arası çocukların eğitildiği Futbol Eğitim Merkezi Tatvan'da çalışmalarına başladı.

TFF Tatvan Temsilcisi Selahattin Kurban, ilçede bulunan başarılı gençleri açılışla birlikte eğitime aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Futbol Federasyonunun organizesinde, Ülker Şirketler Gurubunun sponsorluğunda, ilçemizde spora emeği geçen Bülent ÇELİK ve Erol ATLIHAN ile birlikte geçtiğimiz hafta çalışmalarımıza başladık. Yapmış olduğumuz çalışmalarımız, her ay Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından takip edilecek ve başarılı gençlerimiz Türk Futboluna kazandırılacak. Burada yetişen genç ve yetenekli kardeşlerimizi 1.ci Lig takımlarının alt yapısına gönderip, hem eğitimleri karşılanacak, hem de futbol hayatlarını idame ederek, geleceğin starlarını Türk Futboluna kazandıracağız."

Futbol Eğitim Merkezinin açılışında kendilerine her türlü imkanları esirgemeyen başta İlçe Kaymakamı Murat Erkan olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Güven ve İlçe Spor Müdürü Mazlum Koca'ya teşekkür eden Kurban, "Türkiye Futbol Federasyonu Bitlis Bölge sorumlusu Ramazan TORUNOĞLU ile Federasyon yetkilileri ve Ülker Şirketler Gurubunun temsilcileri bu ay içerisinde İlimizi ziyaret ederek, çalışmalarımızı yerinde izleyerek başarılı gençlerimizi tespit edecekler. Bu ziyaret esnasında da, Bitlis, Muş, Tatvan ve Güroymak’ta bulunan ekipler mini bir turnuva yapacaklar. Bu turnuva da gençlerimiz için bir vitrin olacak. İnanıyorum ki, İlimizde bulunan bir çok gencimiz önümüzdeki yıllarda Türk Futbolunda bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerdir" şeklinde konuştu.
Kaynak : Ferhan Çelebi / Bitlis News

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.