DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvanlı öğrenci mektup yarışmasında Türkiye 10'uncusu oldu

Videoyu Aç Tatvanlı öğrenci mektup yarışmasında Türkiye 10'uncusu oldu
A
a

Tatvan Anadolu Lisesi öğrencisi Pakize Kepekli, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup" isimli mektup yarışmasında Türkiye 10'uncusu oldu.

Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya "Ey korkusuz asker" isimli mektubuyla katılan Kepekli, 552 bin 190 mektup arasından onuncu olmayı başardı.
 
Tatvan Kaymakamı Merat Erkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan, Okul Müdürü Mehmet Müzekki Ergin'le birlikte makamında kabul ettiği Kepekli'yi tebrik ederek başarısının devam etmesini diledi. 
 
Türkiye onuncusu olarak Tatvan'a büyük bir gurur yaşatan Kepekli'ye ödülünü veren Erkan, "Elde edilen başarıdaki katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Elde edilen başarı gerçekten çok büyük ve gurur verici bir başarıdır. Bu başarı ilçe olarak bizleri gururlandırdı. Ben bu vesile ile öğrencimize başarılarının devamını diliyorum" dedi. 
 
Elde etti başarıyla ilçeye büyük gurur yaşatan Pakize Kepekli ise, Erkan'a teşekkür ederek bundan sonra da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.