DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvanlı iş adamları basınla bir araya geldi

Videoyu Aç Tatvanlı iş adamları basınla bir araya geldi
A
a

Tatvan ilçesinde iş adamları, basın kuruluşu temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Tatvan ilçesinde bir restaurantta verilen yemekte bir araya gelen iş adamları ve basın temsilcileri ticaret ve basın ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Programda iş adamlarını temsilen söz alan Nurettin Güzeluçar yaptığı açıklamada, demokrasinin temel unsurlarından olan basının, çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Yazılı, işitsel ve görsel medya aracılığıyla bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaşla devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluğu basınının üstlendiğini kaydeden, Güzeluçar İş adamlarının bölgedeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Güzeluçar devamında "Biz sadece 'ekonomi' demiyor, 'insan odaklı ekonomi ve ticaret' diyoruz. Bu anlamda gecesini gündüzüne katarak bölge insanı ve Tatvan için emek veren, gayret gösteren iş adamlarımızın yaptıklarını dile getirmekte bizlere öncülük yapan her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan ve görevlerini yerine getiren siz değerli basın çalışanlarımızı takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir" dedi. Verilen yemeğin ardından çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.