TATVAN'DA TARIMSAL TAHMİN VE ERKEN UYARI SİSTEMİ İSTASYONU SATIN ALINACAKTIR TATVAN'DA TARIMSAL TAHMİN VE ERKEN UYARI SİSTEMİ İSTASYONU SATIN ALINACAKTIR

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Yakalanan şahsın Ahlat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildiği valilik açıklamasında, “Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyon neticesinde; 17 Mayıs 2024 günü Tatvan İlçesi Küçüksu Köyünde yapılan operasyonda iki ayrı hırsızlık suçundan 15 yıl 31 ay 36 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahış yakalanmıştır. Yakalanan şahış adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak Ahlat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile asayiş, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.” denildiBitlis’te Sivil Toplum Ve Medya Buluşması (8) (2)

Muhabir: (Vedat Çelebi)