DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Yibo’lu tenisçi sporculardan Başkan Aksoy’a ziyaret

Videoyu Aç Tatvan Yibo’lu tenisçi sporculardan Başkan Aksoy’a ziyaret
A
a

Tatvan İMKB YİBO erkek ve bayan masa tenisi takımları katılacakları Türkiye Finalleri öncesi Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret etti.

Okullar arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasının 10-12 Mart tarihleri arasında Sinop ilinde düzenlenecek olan Türkiye finali yarışmalarında Bitlis'i temsil edecek olan Tatvan İMKB YİBO erkek ve bayan masa tenisi takımları turnuva öncesi kendilerinden desteklerini esirgemeyen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’a ziyarette bulundu.

Sporcuları Okul Müdürü Nurettin Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Erfidan ile birlikte makamında kabul eden Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Sinop'ta düzenlenecek olan yarışmalarda Bitlis'i temsil edecek olan gençlere başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gündelik hayatta sporun ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yaparak, “Sporcularımız yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat edin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun. Bunlar başarı için çok önemli konular. Tüm bunlara dikkat eder ve hayatımızda uygularsak sadece başarılı olmakla kalmaz, istikrarlı başarıyı yakalamış oluruz. Ayrıca, mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyenize uygun kitaplar okumalısınız. Bunun yanında yazma yeteneğimiz varsa yazmalı hatta günlük tutabiliyorsak günlük tutmalıyız. Bunların hepsi bizlerin yarar ve katkı sağlayan alışkanlıklardır. Sizler tüm bunları yaptığınız takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecek ve bu başarı kalıcı bir başarı olacaktır” şeklinde konuştu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Erfidan ve İMKB Yatılı Bölge Okulu Müdürü Nurettin Demir, ise Başkan Aksoy'a spor ve sporcuya katkılarından ötürü teşekkürlerini ileterek, şükran plaketi takdim ettiler.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.