Losev

Tatvan TSO üyelerinden Gürsoy'a ziyaret

Videoyu Aç Tatvan TSO üyelerinden Gürsoy'a ziyaret
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ile yönetim kurulu üyeleri İsmail Alkoç,Yılmaz Lebit, Raşit Güç ve Rahime Yılmaz, Başkan Gürsoy ile ilçede açılması planlanan girişimcilik kursu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Gürsoy, KOSGEB, Tatvan TSO, Adilcevaz Esnaf Sanatkarlar Odası (ESO) ve Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) işbirliğiyle, ilçede girişimcilik kursu açmayı planladıklarını belirtti.

Belediye olarak ekonomiye katkı sağlamak ve profesyonel girişimciler yetiştirmeyi planladıklarını ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:

"Hükümetimiz işini kurmak isteyen gençlere 50 bin lira hibe, 100 bin lira ise faizsiz geri ödemeli destek kredisi desteği veriyor. Bizde KOSGEB destekli girişimcilik kursu açmaya karar verdik. Gençlerimizin yapısında ve genlerinde olan girişimcilik azimlerini belgelemek istiyoruz. Bu belgeyi almaya hak kazanan genç girişimcilerimizin, ilçemizde üretime yönelik sürdürülebilir ve modern mekanlar açacağına inancım tamdır."

Toplantıda, TATSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alkoç ve Adilcevaz ESO Başkanı Ümit Aldağ da birer konuşma yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.