DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan TEOG sınavında il birincisi oldu

Videoyu Aç Tatvan TEOG sınavında il birincisi oldu
A
a

Bitlis genelinde yapılan 2014 - 2015 eğitim öğretim sezonu değerlendirmeleri sonucunda, Tatvan ilçesi TEOG sınavında il birincisi oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Bitlis ili genelinde yapılan değerlendirme sonucunda ilçenin birinci olduğunu söyledi. 
 
Elde edilen başarının tesadüf olmadığını ve özverili çalışmanın sonunda elde edildiğini vurgulayan Erkan, şöyle konuştu:
 
"2014-2015 eğitim öğretim yılı birinci dönem başında, 28 okulumuzda, 291 öğretmenin görev aldığı, 2 bin 615 öğrenciye yönelik destekleme ve yetiştirme kursu açıldı. Bu kurslarla sürekli iletişim içinde olduk ve düzenli olarak ziyaret ettik. Eğitim çalışmaları yakından takip edildi. Çalışan ve öğrencilere hem eğitim materyali desteği verildi hem de çalışmalar yerinde takip edilmiştir. Yapılan sistemli ve azimli çalışma sonucunda ilçenin il bazında TEOG sınavlarında birinci sırada yerini aldı."
 
İlçeye bu gururu yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Korkmaz ve tüm eğitim camiasına teşekkür eden Erkan, bundan sonrada başarı çıtasını yükseltmek için ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.