DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Şehit Aileleri Ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir'den basın açıklaması

Videoyu Aç Tatvan Şehit Aileleri Ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir'den basın açıklaması
A
a

Tatvan Şehit Aileleri Ve Gazileri Derneği (TAŞGAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özdemir'den 15 Temmuz’da bir grup asker, içerden ve dışarıdan bir avuç hain tarafından, necip millete yapılan darbe girişimini lanetliyoruz.

Allah’a şükür bu hain girişime birlik ve beraberlik içerisinde gereken tepkiyi gösterdik. Yüce milletimiz büyük bir coşkuyla darbe istemediğini, demokrasiden yana olduğunu bütün dünyaya gösterdi.

Özdemir yaptığı yazılı açıklamada, birlikteliğini meydanlara yansıtan milletimiz, Milli iradeyi hiçe sayan, bu milletin ilk defa seçtiği Başkomutan’ını öldürmek için bomba, kurşun yağdıran, millete silah doğrultarak ateş açan, TBMM’yi defalarca bombalayan darbecilere karşı dik duruşuyla en güzel cevabı vermiştir. 

Yüce Türk Milleti, bir gecede vatanın ne demek olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Milletimizin dik duruşunu ve siyasi partilerimizin ve Milletvekillerimizin tek vücut oluşu takdire şayandır. Yaşanan darbe girişimine ilk andan beri karşı duran ve milleti demokrasiye sahip çıkmaya çağıran, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ülke genelinde darbe girişiminin önlenmesi için olayların üzerine büyük bir soğukkanlılıkla ve kararlıkla gitmiştir. Bu kararlılık Türkiye’yi büyük bir felaketten kurtarmıştır. Milletimiz aynı heyecan ve birliktelik içerisinde ortak paydalarını korumaya ortak değerleri için kenetlenmeye devam edecektir. Darbe girişiminin önlemesinde büyük çaba gösteren polisimizi, askerimizi, siyasi partilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, yazılı, görsel basınımızı, canlarını hiçe sayarak tankların önüne atan ve meydanları dolduran vatandaşlarımızı kutluyorum. Bu milletin bekası için, hayatlarını ortaya koyarak şehit olan, polis, asker ve sivil vatandaşlarımızın rahmet ve minnetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim Ülkemiz ve milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın,iç ve dış darbecilere mesajımız; bütün bu girişimlere rağmen ülkemiz ve Aziz milletimiz birdir beraberdir hep birlikte Türkiye’dir dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.