Losev

Tatvan sahilinde dolaşan gencin bulduğu şişenin içinden aşk mektubu çıktı

Videoyu Aç Tatvan sahilinde dolaşan gencin bulduğu şişenin içinden aşk mektubu çıktı
A
a

Bitlis'in Tatvan ilçesinde gezmek için sahilde dolaşan Çayan Gündoğdu Van Gölü'ne atılan bir şişenin içinde aşk mektubu gördü.

Whatsaap ihbar hattımız araçılığıyla bizlere ulaşan Çayan Gündoğdu'nun yaptığı açıklamada "Cumartesi günü havanın güzel olması nedeniyle Tatvan sahilinde gezmeye çıkan Gündoğdu, Sahilden Biraz uzakta idim taşların arasında bir şişe gördüm.

İçinde farklı birşeyin olduğunu farkettim gözüm takıldı. Kontrol etmek için inerek şişeye ulaşarak içinde sarılı şekilde bir kağıdın olduğunu görünce çok heyecanlandım. İnsan farklı hayallere kapılabiliyor içinde herşey olabilirdi bir servet, ihbar, hayatına son vermiş biri vs vs insanın aklına herşey gelebiliyor. Resimlendirmiş olduğumu görsellerde de olduğu gibi içinde güzel cümlelerle daktilo ile yazılmış bir aşk mektubu gördüm. Çok şaşırdım ve bir okadar da mutessir oldum.
                       
Güzel yazılmış önemle düşünülmüş bir olgu idi. Okuduktan sonra beni şaşırtan bunun tek olmaması öncesi ve sonrasına dair ibarelerin bulunması ve mektubun sonunda b harfinin olması gizemli geldi.  Herhalde bundan sonra hep o sahillerde dolaşıp onları bulmaya çalışacağım.  Okuyup şişeyi geri yerine keşke bırakmasaydım diye içlendim kendi kendime ama dediğim gibi özenle yazılmış düşünülmüş. Alıp saklamak istedim ama yüreğim el vermedi belki gönderilen kişiye ulaşır diye yerine bıraktım" dedi.

Tatvan sahilinde bulunan mektup
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.