DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'lı öğrenci kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu

Videoyu Aç Tatvan'lı öğrenci kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu
A
a

Tatvan ilçesindeki Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Evin Bakgör, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye genelindeki ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışmanın kompozisyon dalında Türkiye üçüncüsü oldu.

Çanakkale Savaşı ile ilgili yapılan kompozisyon yarışmasında iyi bir derece elde eden Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Evin Bakgör, binlerce öğrencinin katıldığı yarışmada büyük bir başarı elde ederek ilçeye Türkiye üçüncülüğü kazandırdı.

Elde edilen başarının önemine vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, başarının mimarı Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Evin Bakgör ve öğretmelerini tebrik etti. Bu tür başarıların milli eğitim camiası olarak kendilerini gururlandırdığını ifade eden Yüzer, "Öğrencimizin elde etmiş olduğu başarı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Bu anlamda elde edilen bu tür başarıların devamını diliyor ve öğrencimiz Evin Bakgör ve öğretmelerini hem tebrik ediyor hem de başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. 


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.