Losev

Tatvan'lı İnanç'tan girişimcilik başarısı

Videoyu Aç Tatvan'lı İnanç'tan girişimcilik başarısı
A
a

Tatvanlı Genç Girişimci Emrah İnanç 2013 yılında kurduğu "Taşeron Bankası" girişimi ile ETOHUM'un "2017 Yılı En Başarılı Girişimcileri" arasındaki yerini aldı.

ETOHUM tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesi’nde 2017’de yatırım yapılacak en başarılı 17 girişim açıklandı. Beş binden fazla girişimin yarıştığı yarışmada büyük bir başarı elde eden İnanç, "Taşeron Bankası" girişimi ile ETOHUM en başarılı girişimleri arasındaki yerini aldı. 

Her sene büyük bir ilgiyle beklenen Girişimcilik Zirvesi, 9. cu senesinde de binin üzerinde katılımcıyla gerçekleşti. ETOHUM’a bu yıl başvuru yapan yaklaşık 5 binin üzerinde girişim arasından seçilen 17 girişim, 2017’de yatırım yapılacak en başarılı ETOHUM girişimleri olarak belirlendi.

Yarışmada başarılı sayılan girişimler arasına giren "Taşeron Bankası" girişim ile ilgili bilgi veren Emrah İnanç, Taşeron Bankası'nın devletler tarafından ihale edilmiş projeleri alan müteahhitler için taşeron ekip ve taşeron firma bulabilmelerini sağlayan bir platform olduğunu söyledi.

İnanç, "2013 yılından bu yana 3 kıta ve 22 ülkedeki inşaat projelerine taşeron firma ve ekip sağlayan Taşeron Bankası Türkiye ve Dünya'nın sayılı müteahhit firmalarının yanı sıra binlerce yerli ve yabancı müteahhit firmaya hizmet vermektedir."

Binlerce girişimin yarıştığı bir yarışmada başarı elde etmenin kendisi için büyük gurur ve mutluluk olduğunu ifade eden İnanç, "23-25 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Startup Turkey etkinliğinde Dünya'nın ve Türkiye'nin en büyük yatırımcıları bir araya gelecek. Bu aşamadan sonra bir dizi mentorluk ve eğitim sürecinin ardından yatırımcılarla yüz yüze görüşmeler yaparak, yatırım aldıktan sonra Ortadoğu ve  Afrika ülkelerinde ki pazara hakim olmak için girişimlerimizi büyütmeye çalışacağız."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.