Losev

Tatvan Kaymakamlığı’nın projesi DAP tarafından kabul edildi

Videoyu Aç Tatvan Kaymakamlığı’nın projesi DAP tarafından kabul edildi
A
a

Tatvan İlçe Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) tarafından hazırlanan Engelli oyun Merkezi ve Kütüphane Projesi Doğu Anadolu Projesi (DAP) tarafından kabul etti.

Engelli bireylerin akranları ile kaliteli zaman geçirecek bir alana kavuşmasını sağlayan Engelli oyun Merkezi ve ilçedeki okuma kültürünü geliştirmek amacıyla hazırlanan Kütüphane Projeleri’nin DAP tarafından kabul görmesinin ardından projenin kısa bir süre içinde hayata geçirilmesi hedefleniyor.

DAP tarafından kabul edilen projenin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, projenin önemine vurgu yaptı.

Engelli oyun Merkezi Projesi sayesinde ilçe genelinde engelli bireylerin kullanabileceği bir merkez oluşturulacağını kaydeden Kaymakam Özkan

Bu projemiz sayesinde engelli bireyler uzun ve sert geçen kıs aylarında zamanlarını evde geçirme yerine oluşturulan bu merkezde kendilerine uygun bir alanda kaliteli zaman geçirebilecekler. Aynı zamanda engelli vatandaşlarımız bu merkezde kişisel gelişimleri için bilgi kaynaklarına rahatlıkla ulaşabilecekler. Bu sayede toplu alanda zaman geçirme fırsatı bulan engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi sağlanmış olacak. Aynı zamanda sürekli belli alanlarda zaman geçiren engelli vatandaşlarımız bu alanların dışına çıkarak sosyalleşme fırsatı bulmuş olacak. Yine aynı projenin içeriğinde yer alan Kütüphane projesi ile de ilçemizdeki okuma kültürünü geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu proje ile serbest zamanlarını kontrolsüz alanlarda geçiren bireylerin zamanlarını daha uygun ortamda geçirmelerini sağlama ve okuma çağındaki bireylerin bilgi kaynaklarına ulaşmalarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah bu projemiz çok kısa süre içinde hayata geçirilecek. Ben bu vesile ile projenin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.