Losev

Tatvan Hem kursların tanıtımı için stand açtı

Videoyu Aç Tatvan Hem kursların tanıtımı için stand açtı
A
a

Tatvan Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından bu yıl açılacak olan kurslarla ilgili bilgilendirme amaçlı tanıtım standı açıldı.

Tatvan Yaşam AVM önünde açılan stantla HEM Müdürlüğü personelleri tarafından kurs tanıtımları yapılarak, merak edilen konularla ilgili bilgilendirmede bulundular. Yoğun ilginin gösterildiği kurs tanıtımlarında ayrıca 2016 - 2017 yılında açılacak olan kurslarla ilgili bilgiler içeren broşürler de dağıtıldı.

Açılan kurs tanıtım standında ziyaretçileri bilgilendiren Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kalender, müdürlük olarak 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında çeşitli dallarda mesleki ve teknik, genel ve okuma yazma kursları açacaklarını söyledi. Açılan stantta Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında açacakları kursların tanıtımını yaptıklarını ve kurslarla ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yaptıklarını ifade eden Kalender, tanıtımların devam edeceğini ifade ederek, kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin müdürlüğü başvurarak işlemlerini yaptırabileceklerini kaydetti.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.