Losev

Tatvan Gençlerbirliği Spor Diyarbakır Yol Spor'u 2-1 Yendi

Videoyu Aç Tatvan Gençlerbirliği Spor Diyarbakır Yol Spor'u 2-1 Yendi
A
a

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü, ligin 18. haftasında sahasında karşılaştığı Diyarbakır Yol Spor’u 2-1 mağlup etti.

Maç'a katılan Hakemler; Kurtuluş Günçe, Ozan Andaç Göral, Muharrem Onur İbrahimoğlu her iki tarafada başarılar dilediler.

Şehir Stadı'nda oynanan maç'a yoğun bir ilgi vardı. Tatvan Gençlerbirliği 43'cü dakika'da karşı rakibin kalesine Mehmet Şirin Soydan attığı gol ile 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda oynanan maç'ta ise Diyarbakır Yol Spor'un Mehmet Salim Akıncı'nın 66'ncı dakika'da attığı gol ile takımına beraberlik getirdi.

Maçın 82'nci dakikasında Tatvan Gençlerbirliğinin atağı ile Hasan Sincar'ın attığı gol ile takımına üstünlüğü getirdi.


Hasan Sincar'ın attığı gol pozisyonunda burnu kırılarak hastaneye kaldırıldı.

TATVAN KAYMAKAMINA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Tatvan Şehir Stadı’nda oynanan maç'ta Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'a Tatvan GB’li futbolcular ve yönetim tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Maçtan sonra hem galibiyeti hem de Kaymakam Murat Erkan’ın doğum gününü bir arada kutlayan futbolcular ve yöneticiler, Kaymakam Murat Erkan’a doğum günü pastası kestiler.

GALİBİYETİ KAYMAKAMIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tatvan GB Başkanı Muhsin Obalı ise, “İlk günden bugüne bizlerden desteğini esirgemeyen kaymakamımıza çok teşekkür ediyor ve kulübüm adına da doğum gününü kutluyorum. Ayrıca bugün elde edilen galibiyeti de kaymakamımıza armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.