Losev

Tatvan Gençlerbirliği Spor'dan Vali Çınar’a ziyaret

Videoyu Aç Tatvan Gençlerbirliği Spor'dan Vali Çınar’a ziyaret
A
a

Tatvan Gençlerbirliği Spor yönetimi Valisi Çınar’a makamında ziyaret ederek yanında getirdikleri Tatvan Gençlerbirliği formasını Çınar'a hediye ettiler.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Tatvan Gençlerbirliği takımını makamında kabul ederek destek olacaklarını söyledi. Bitlis’i Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor yönetimi Bitlis Valisi Çınar’ı makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Tatvan Gençlerbirliği Başkanı Muhsin Obalı, bu yıl şampiyonluk yolunda Bitlis Valiliğinin de desteklerini almak istediklerini söyledi. Vali Ahmet Çınar ise, bu yıl Tatvan Gençlerbirliği Spor’a destek vererek, başarılı olmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vali Ahmet Çınar konuşmasının devamında şunları söyledi. “Bu sene profesyonel lige ilk defa bir takımımızın çıkışını hedefliyoruz. Burada önemli olan gençlerimize değer vermek, takıma gönül vermiş taraftara değer vermektir. Gençlerimizin yolunu açmak hedeflerine ulaşması için her türlü imkanı sağlayacağız. Yurtdışından da transfer edilen futbolcularımızda var, yakın bir zamanda hepsiyle tanışmış olacağız. Biz gayret sarf edip, emek vereceğiz ve hedefimize ulaşacağız. Profesyonel lige takımımızı bu sene yükselteceğiz” dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.