Losev

Tatvan Fuar’ında Güroymak standına yoğun ilgi

Videoyu Aç Tatvan Fuar’ında Güroymak standına yoğun ilgi
A
a

1-10 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 49.'su düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivalinde, Güroymak Kaymakamlığına bağlı Aile Destek Merkezi (ADEM) el emeği göz nuru halı dokuma ve diğer özel yapılan el ürünleri her yönüyle tanıtılıyor.

Tatvan düzenlenen ve 10 gün boyunca devam edecek olan fuarın ilk üç gününde Güroymak standına ilgi büyük oldu. 

Güroymak Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin tanıtım günlerine özel olarak hazırladıkları ürün standı ise ziyaretçiler tarafından ayrı bir ilgi gördü. Fuarın ilk üç gününde, yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını belirten ADEM yöneticileri görevli Erdal Çetinsoy, fuarda ilçeyi en güzel şekilde tanıtmaya çalışacaklarını belirtti. Güroymak, birçok potansiyele sahip bir ilçe. Bizlerde bu tür tanıtım fuarları sayesinde ilçemizin potansiyellerini ve zenginliklerini tanıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bu gün fuarın üçüncü günü olmasına karşın fuara ve özellikle ilçe standımıza yoğun bir ilgi ve alaka var. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah bu tanıtım atağımız 10 gün boyunca tüm hızıyla, devam edecektir. Bu sürede elimizden geldiğince ilçemizi her yönüyle tanıtmaya çalışacağız. Bölgenin parlayan yıldızı olan, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini her yönüyle en iyi şekilde tanıtacağız. Bu tanıtım fuarlarının da en kısa süre içinde ilçemize büyük katkı ve olumlu dönüşleri olacağına inanıyoruz dedi. 

BİGADER Derneği Başkanı Mahir Okay, Güroymak Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren ADEM kursiyerlerinin, tanıtım günleri için bir birinden güzel ve özel tasarımlarla ürün hazırladığını el emeği göz nuru ürünlerini bu kez tanıtım günleri için hazırladılar. Hazırlanan ürünlerin çoğu, yöresel ürünlerden oluşuyor. Bu vesile ile ben ürünlerin hazırlanmasında bin bir emek harcayan Güroymak Kaymakamlığına ve kursiyerlere de teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. 
Güroymak standını ziyaret eden misafirler hatıra fotoğrafı çekmek için sıraya geçti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.