Losev

Tatvan ESO Başkan Adayı Nevzat Aksoy basınla bir araya geldi

Videoyu Aç Tatvan ESO Başkan Adayı Nevzat Aksoy basınla bir araya geldi
A
a

Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimine sayılı günler kala, Başkan Adayı Nevzat Aksoy gazeteciler ve esnaflarla bir araya geldi.

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimine sayılı günler kala, Başkan Adaylarından Nevzat Aksoy, Mavi Beyaz Restaurant Konferans Salonunda gazeteciler ve esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Adayı Aksoy, başkan olarak seçilmesi durumunda esnaflar için derman olacağını belirterek şöyle konuştu:

Günümüzde esnaflarımız birçok sıkıntı karşı karşıya kalmaktan ziyade o sorunlarla baş başa bırakılmış. Ben bu memlekette 30 yıldır esnaflık yaptığım için, diğer esnaf kardeşlerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu yola çıkarken esnaflarımıza yardımcı olmak gayesiyle karar aldık. Ve emin olun ki Allah nasip ederde esnaf kardeşlerim çözüm yolu olarak beni görür, bu göreve beni getirirlerse bir araya gelerek yapamayacağımız, karşı çıkamayacağımız sorunun olmayacağına inanıyorum. Bugün esnaflarımızın çoğu Ulusal Marketlerin bu kadar çok sayıda açılmasından şikayetçi, gerçekçi olarak konuşuyorum. Bir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanın bunları kapatmaya gücü yetmez, ama kota koyulması gibi çözümleri arayarak esnafımızın bu sıkıntısını bir nebzede olsa gidermeyi hedefliyoruz. 14 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimin adil olması için tüm esnaflarımızı sandığa davet ediyor, diğer aday kardeşlerime de başarılar diliyorum.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.