Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan Devlet Hastanesi Ek binası 3 dalda hizmet verecek

Videoyu Aç Tatvan Devlet Hastanesi Ek binası 3 dalda hizmet verecek
A
a

            Tatvan Devlet Hastanesi Ek binası 3 dalda hizmet v…

Tatvan ilçe merkezinde bulunan Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasında fizik tedavi ünitesi, ağız diş ünitesi ve acil servisiyle hastane binasında sağlık hizmeti vermeye başladı.

Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Adnan Budak'ın yaptığı açıklamada, Fizik tedavi ünitesi, ağız siş ünitesi ve acil servisiyle son teknolojiyle donatılan Esentepe Mahallesi'nde bulunan Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binası, bölge halkına hizmet sunmaya başladı. Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binası, bundan sonra Tatvan başta olmak üzere il merkezi ve ilçelerinin yanı sıra bölge halkına da buradan şifa dağıtacak.

Daha konforlu ve büyük tıbbi işler yapılabilecek ek hizmet binası olarak hizmet verecek. Bundan sonra bütün kente hitap edebilecek bir hastane olarak sağlık hizmeti sunmaya devam edecek. Bunun yanında tam donanımlı olan hastane ve konforunu gören insanlar artık eskisinden daha iyi hizmet alarak, buradan memnun şekilde ayrılacak. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün desteğinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.