Losev

Tatvan’daki mahallelerde semt parkları oluşturuluyor

Videoyu Aç Tatvan’daki mahallelerde semt parkları oluşturuluyor
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki mahallelerde semt parkları oluşturuluyor.

Van Gölü’nün Tatvan ilçe sahilindeki yeşil alan ve park çalışmalarını tamamlayan Tatvan Belediyesi, mahallelerde semt parkları çalışmalarına başladı.

Sahile yaklaşık 400 dönüm yeşil alan ve park kazandırdıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Pınarbaşı, Kültür ve İstasyon mahallelerine de semt parkları kazandırdıklarını söyledi.

Semt parkları çalışmalarına farklı mahallelerde devam edeceklerini kaydeden Başkan Aksoy, Van Gölü kıyı şeridinde bulunan İşletme mahallesine 80 dönüm yeşil alan ve park, 70 dönüm de mesire alanı, Sahil mahallesine 90 dönüm yeşil alan ve park, Çağlayan mahallesine 75 dönüm mesire alanı, Feribot mevkiine de 35 dönüm yeşil alan ve park kazandırdık. Aynı zamanda çevre düzeni çalışmaları da yapıldı. Bununla birlikte ilçe sahilimizi yaklaşık 400 dönüm yeşil alanla kaplamış olduk. Bu yeşil alan ve parklarda, aileler ve bireyler için her türlü imkan dizayn edilerek halkımızın hizmetine sunulmuş. Sahildeki yeşil alan, park ve mesire alanı çalışmalarını tamamladıktan sonra, mahallelere yöneldik. İstasyon ve Kültür mahallesi arasında 10 dönüm, Pınarbaşı ve Dumlupınar mahallesi arasında ise 3 dönüm yeşil alan ve park çalışması yaparak halkımızın hizmetine açtık. Yapılan parklarda çocuk oyun gurupları, oturma bankları, kamelyalar, spor gurupları ve yürüyüş alanları yer alıyor. Belediye hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda bu projelerimize de hayat vererek halkımıza hizmet ediyoruz. Yeşil alan, çevre düzeni ve park çalışmalarımız farklı bölgelerde ve mahallelerde devam edecek. Tatvanlı kardeşlerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.