DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Videoyu Aç Tatvan'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan sokakların yol yenileme çalışmalarına başladı.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl altyapı çalışmaları tamamlanan ve kilitli parke yol yenileme çalışmaları eksik kalan sokaklarda çalışmalar başladı. Çalışmaların tamamlanması ile Şirinevler Mahallesi'nin de tüm alt ve üstyapı çalışmaları bitiyor. Aynı anda Fatih mahallesinin eksik kalan kısımlarında da çalışmalarımız devam ediyor. 

Bu yıl içerisinde Tatvan’ın alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunulacağını söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu.

"Bu yıl içerisinde ekiplerimiz hızlı ve denetimli bir şekilde alt ve üstyapımıza başladık. Şuan için Fatih ve Şirinevler Mahallelerinde üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizin bir köşesinden başlayarak diğer bir köşesine kadar ayrım yapmaksızın hizmetlerimizi götüreceğiz. Şirinevler Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl altyapısını tamamladığımız ama üstyapısı yetişmeyen birkaç sokağımız kalmıştı. Ekiplerimiz şimdide bu sokaklarımızı tamamlayarak Şirinevler Mahallesi'ndeki tüm sorunları gideriyor. Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın daha kaliteli bir hizmet alması içindir" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.