DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Videoyu Aç Tatvan’da yol yapım çalışmaları devam ediyor
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından altyapı çalışması tamamlanan mahallelerde yol yenileme ve yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan Karşıyaka Mahallesi Menekşe Caddesi ve Şifa Sokak, Fatih Mahallesi ve Dumlupınar mahallesinde yol yenileme ve yapım çalışmaları devam ediyor. Kültür ve Şirinevler mahalleleri ve Karşıyaka mahallesi Şifa sokakta ise yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Uzun yıllardır yenilenmeyen veya altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yolların yenileme çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani sözlerinin devamında,

“İlçe genelinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Gerek altyapı, gerek temizlik, gerek su ve kanalizasyon çalışmaları gerekse Fen İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Mahallelerimizde devam eden ve tamamlanan altyapı yenileme çalışmalarının ardından ekiplerimiz yolların yenilenmesi gerçekleştiriyor. Allah’a şükür ekiplerimiz hızlı bir şekilde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Şirinevler ve Kültür Mahallesi’nde sona yaklaştık.

Karşıyaka Mahallesi Şifa Sokak’ta çalışmaları bitirdik. Menekşe Caddesi ile ve Fatih Mahallesi’nde yol yapım ve yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’nde de altyapı yenileme ve doğalgaz çalışmaları planlanan şekilde devam ediyor. Bu senenin sonunda inşallah tüm mahallelerimizde ve Cumhuriyet Caddesi’nde altyapı çalışmaları ile yol yapım ve yenileme çalışmalarının büyük bir kısmını bitirerek hem alt yapısı hem de üst yapısı tamamlanmış bir şehir ortaya çıkaracağız. Halkımızın içi rahat olsun Tatvan mücavir alanı içerisinde bulunan ve altyapısı tamamlanan bütün mahallelerimizin yollarını yenileyeceğiz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.