Losev

Tatvan’da Yol Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Videoyu Aç Tatvan’da Yol Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi’nce yapılan çalışmalarla ilgili şunlar yer aldı: “Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı alt ve üstyapı yenileme ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler bir yandan altyapı yenileme çalışmalarında sona yaklaşırken bir yandan da altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt ve kilitli parke yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.”

Tatvan’ın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. “Göreve geldiğimizde yüzde 22 ile teslim aldığımız altyapı yenileme çalışmalarında Allah’a şükür sona yaklaştık. Kazı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Bundan sonraki altyapı çalışmalarımızda vatandaşlarımızı etkilemeyecek çalışmalar olacak. Bu da su depolarının yapımı. Yine tahrip olan yollarımızı yenileme çalışmalarımız da devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekipler şuan Saray, Sahil, İşletme, Yenimahalle, Karataş, Karşıyaka ve Cumhuriyet Mahallelerinde yollarımızı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Fuar ve Çağlayan Mahallemizde de yol yenileme çalışmasına başlayacağız. Sezon sonuna kadar kent genelinde şehrimizin yol yenileme çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.