DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da yeni sondaj kuyusu çalışmaları başladı

Videoyu Aç Tatvan'da yeni sondaj kuyusu çalışmaları başladı
A
a

Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (TASKİ) Müdürlüğü, Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Tatvan, Bitlis, Muş yol ayrımın bulunduğu bölgede ikinci su kuyusu sondaj çalışmaları başladı.

Tatvan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TASKİ) Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Tatvan, Bitlis, Muş yol ayrımın bulunduğu bölgeni içme suyu sondaj çalışmaları kapsamında ikinci içme suyu kuyusu çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Başlatılan çalışma ile yaklaşık 120 metrede su çıkarılması planlanıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "İçme suyu sondaj çalışması sonucunda Tatvan, Bitlis, Muş yol ayrımın bulunduğu bölgede ekiplerimiz tarafından önceki yıllarda sondaj çalışması ile içme suyu çıkarılmış ve bölgenin hizmetine sunulmuştu. Geçtiğimiz aylarda Rahva bölgesinin imara açtık.

İmara açılan alanların içme suyunu şimdiden çözüyoruz. Bu kapsamda ikinci sondaj çalışması ile Tatvan, Bitlis, Muş yol ayrımın bulunduğu bölgede yapılaşmaların artmasına karşı önceden tedbirimizi alıyoruz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.