Losev

Tatvan'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Videoyu Aç Tatvan'da Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu
A
a

Tatvan ilçesinde uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla operasyon düzenlendiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğünce kafelere yapılan operasyonlarda; bir kafede satışa hazır vaziyette 8 ayrı pakette kristal halde uyuşturucu madde ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak 4 şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapılmıştır. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan birisi hakkında Adli Kontrol kararı verilmiştir.


13 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

16.02.2015 Günü Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda;
İlçemize Van istikametinden giriş yapan bir araçta yapılan detaylı aramada; aracın zula tabir edilen gizli bölmelerinde farklı markalarda toplam 1.380 Karton (13 Bin 800 Paket) kaçak sigara ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili olarak araç sürücüsü hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan işlem yapılmış, ele geçirilen sigaralar muhafaza altına alınarak, araca filen el konulmuştur.
Ayrıca ilçemiz Cumhuriyet Caddesinde, tezgâhlar üzerinde kaçak sigara satışı yapan şahıslara yönelik olarak yapılan 3 farklı operasyonda; toplamda 251 paket kaçak sigara ele geçirilmiş 2’si çocuk 3 şahıs hakkında “5607 SKM(Kaçak Sigara)” suçundan işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık ile olan mücadelemize kararlılıkla devam edilecektir.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.