DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da turizm ve tanıtım toplantısı düzenledi

Videoyu Aç Tatvan'da turizm ve tanıtım toplantısı düzenledi
A
a

Tatvan ilçesinin turizm alanında hak ettiği konuma gelebilmesi için “turizm ve tanıtım” toplantısı düzenledi.

Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir otelin toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Tatvan'ın turizm potansiyelleri masaya yatırılarak, neler yapılabileceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında yapılan toplantı sonucunda ilçenin turizm alanında hak ettiği yere gelebilmesi için ortak bir proje tanıtım ofisi kurulması kararlaştırıldı. Ayrıca ilçede plaj alanları ve iskele yapımı için de özel bir çalışma yapılması ve bölgeye daha çok turistin gelmesini sağlamak amacıyla tur şirketleriyle görüşülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Düzenlenen toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, amaçlarının Tatvan'ın turizm ve ticaret potansiyellerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Van Gölü ile Nemrut Dağı ve Krater Gölü'nün Tatvan için önemli bir turizm potansiyeli olduğunu ifade eden Kaymakam Özkan; kaymakamlık, belediye ve ticaret odası işbirliği ile yapacakları çalışmalarla Tatvan'ı kısa sürede turizm kenti haline getireceklerine inandıklarını kaydetti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, belediye olarak ilçenin her alanda kalkınması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

TATSO Başkanı Bilal Dağdağan da, oda olarak daha öncesinde yaptıkları girişim sonucu İran-Bitlis turizm atağını başlattıklarını ve bundan olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Tatvan'ın çok zengin bir turizm ve ticaret potansiyeline sahip olduğuna dikkat çeken Dağdağan, atılacak doğru adımlarla Tatvan'ın kısa sürede turizm ve ticaret merkezi haline gelebileceğini ifade etti.

Kaymakam Özkan başkanlığındaki "turizm ve tanıtım" toplantısına Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ve ilçede faaliyet gösteren otellerin işletmecileri katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.