Losev

Tatvan'da toplumsal şiddete karşı farkındalık konulu program düzenlendi

Videoyu Aç Tatvan'da toplumsal şiddete karşı farkındalık konulu program düzenlendi
A
a

Tatvan ilçesinde toplumsal şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla program düzenlendi.

Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen program şiir dinletisi ve sinevizyon gösterisiyle başladı. 

Programda konuşma yapan Sevgi Seli Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Tiyatrolar Birliği Doğu ve Güneydoğu Bölge Temsilcisi Hakan Torun Oral, toplumsal şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bir program düzenlendiğini belirterek, bu tür konularda daha duyarlı olunur ve destek verilir kendimizi ifade edip geliştirmemiz lazım. Yerinde oturan hiçbir cesur insan alkışlanmaz, alkışlar her zaman sahneye çıkanlar içindir dedi.

Aile Danışmanı İletişim Uzmanı Özkan Kızılkaya ise, Fiziksel ve psikolojik olan şiddeti en aza indirgemek için önce kendi içimizden şiddet potansiyelini en aza indirgemek gibi bir sürecimizin olması gerekiyor. Sevgi Seli Kültür ve Sanat Derneğinin bu tarz çalışmalarının devamını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Dileriz bu toplumsal bilince bizim de kendi nezdimizde güzel bir katkımız olur dedi.

Program, Sevgi Seli Kültür ve Sanat ekibinin Dünya'yı Sevgi Kurtaracak adlı tiyatro gösterisiyle sona erdi.

Programa Tatvan Ticaret Odası Başkanı Bilal Adabağ, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Ecvet Avcı, Nemrut Jeopark Derneği Başkanı Fuat Okuyucu, İnşaat Mühendisleri Odası Bitlis İl Temsilcisi Cengiz Şahin, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.