Losev

Tatvan'da tır kamyoneti biçti 3 kişi ağır yaralandı

Videoyu Aç Tatvan'da tır kamyoneti biçti 3 kişi ağır yaralandı
A
a

Tatvan ilçe girişinde, ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi ağır yaralandı. Kaza anı mobese kameralarına yansıdı.

Kaza, sabah saatlerinde Tatvan ilçe girişinde bulunan Üçyol Kavşağı'nda meydana geldi. Bitlis istikametinden gelen ve kırmızı ışık ihlali yapan M. Beşir Şengul yönetimindeki 33 RU 460 plakalı TIR, kavşaktan Tatvan istikametine geçmeye çalışan Esmetullah Akdağ yönetimindeki 65 NT 142 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet yol ortasında takla atarak kullanılamaz hale geldi. Araç içerisinde bulunan Esmetullah Akdağ, Kevi Akdağ ve Miyaser Akdağ, yola fırladı. Ağır yaralanan Miyaser Akdağ Bitlis Devlet Hastanesi'ne, araç sürücü Esmetullah Akdağ ve Kevi Akdağ ise Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan incelem ise sürüyor.

KAZA ANI MOBESE KAMERASINDA

Bu arada kaza anı mobese kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kırmızı ışık ihlali yapan TIR'ın, kamyonete çarptığı, bunun üzerine savrulan aracın lastiğinin koptuğu, yolculardan bazılarının da araçtan fırladığı görülüyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.